Tuesday, January 24, 2012

Matchy, matchy









dress/ rochie: thrifted
coat/ palton: debenhams
boots/ cizme: custom made
bag/ geanta: Mango
belt/ curea: thrifted

I'm a little sick this days and I'm not in the mood of going out, so I decided to look for some older outfits to post. I found this one, the pictures were made somewhere in November, and I didn't post this outfit because I thought I was to matchy matchy. But, in the lack of something else, I have to post it.

Zilele astea sunt putin cam mucoasa asa ca m-am hotarat sa nu prea ies din casa. Vroiam sa postez ceva, asa ca am cautat prin fisierele cu tinute nepostate si am gasit-o pe asta. Pozele sunt facute undeva prin Noiembrie, dar nu le-am postat din cauza ca mi s-a parut ca sunt cam prea asortata. Eram in graba si nu am mai avut timp sa schimb nimic, iar acum, in lipsa de altceva mai bun aveti ocazia sa vedeti o tinuta super asortata made by Living_in_aShoe.

Tuesday, January 17, 2012

Sunday, January 8, 2012

Yesteraday's outfit












sweater/ pulovar: Zara
bag/ geanta: vintage
hat/ palarie: H&M
glasses/ ochelari: New Yorker
shoes/ botine: Jeffrey Campbell

Happy B-day to my son Raian who is today seven months old!

Ro: La multi ani baietelului meu Raian care implineste azi sapte luni!

Fashion Chalet Giveaway


Fashion Chalet is hosting an amazing GIVEAWAY. You can win a BALENCIAGA BAG!!!

Click HERE for more information

Thursday, January 5, 2012

Burberry trench











 say hello to my new friends: my custom made shoes by Pusa Ciucle
RO: spuneti-le bun venit noilor mei prieteni: pantofii facuti pe comanda de Pusa Ciucle

 dress/ rochie: thrifted/ second hand
trench coat: thrifted
bag/ geanta: Mango
shoes/ incaltaminte: custom made/ facute la comanda
belt/ curea: thrifted

Those who leave in Timisoara know that we had some amazingly beautiful days this week. It really seamed like spring is here. I had to take advantage of this worm days so I took out my Burberry trench coat. I was so happy to find this coat at a thrift store for 3 $, but it looks a little big on me. I must say I didn't like it at the beginning and I thought it looked like a working jumper, but in this combination I really loved it. Do you guys have some clothing items that usually look ridiculously ugly, but in the right combination turn out to be really chic?

RO: Cei care sunt din Timisoara stiu foarte bine ce vreme superba am avut saptamana asta. Parca era primavara, asa ca am profitat de vremea calduroasa si am scos la aer ultima mea achizitie: un trench Burberry luat dintr-un SH cu doar 10 RON. Din pacate imi e cam mare si uneori mi se pare ca arat ca o muncitoare in uzina cu el, si inca nici macar ca o muncitoare moderna, ci ca una de pe vremea lui Ceausescu. Dar nu conteaza, daca e Burberry trebuie purtat, asa ca mi-am luat o pereche de tocuri de 15, sa arat macar ca o muncitoare inalta, si am plecat la plimbarica cu sotioru dupa mine. El normal ca nu intelegea de ce din multitudinea de paltoane frumoase si cambrate am ales sa port un "capot" luat dintr-un SH, dar pana la urma si-a dat seama ca nu are cu cine discuta si a inteles si el ca daca e Burberry e frumos. Eu una m-am simtit foarte bine in el, deci sigur la primavara il veti mai vedea, asta in cazul in care nu ii da sotul foc. Voi aveti piese care uneori vi se par ridicol de urate dar intr-o anumita combinatie par chiar chic?

Tuesday, January 3, 2012

New Year's Eve









cardigan/ jerseu: Bershka
dress/ rochie: custom made
fur vest/ vesta: custom made


This is my New Year's Eve outfit. I've hosted a party at my place, but it was exhausting, I don't thing I'll do that ever again! Hope you all had a really great time, "Happy New Year" everyone!

Aceasta a fost tinuta mea de revelion. Am tinut o petrecere acasa, dar a fost extrem de obositor asa ca nu cred ca ma voi mai baga la chestii din astea pe viitor. Sper ca voi v-ati distrat in  noaptea dintre ani, va doresc "La Multi Ani" tuturor!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...