Monday, April 9, 2012

Ajutor!












skirt/ fusta: no name
top: thrifted/ SH
coat/ paltonas: Primark
booties/ botine: Zara


[RO]: Pls, ma ajuta si pe mine cineva? Cum pot sa fac ca pe pagina principala sa apara doar o poza si putin din descriere, iar apoi cand dai click pe "Read more" sa intre pe pagina cu postarea propriuzisa? Mi-am tot batut aseara capul cu chestia asta da' nu am reusit nicicum sa-i dau de cap.

Despre tinuta nu prea am ce sa zic. Ma enerveaza la culme oscilatiile astea de temperatura. Acu' cateva zile erau 24 de grade iar azi dimineta nu-mi venea sa cred, erau 0 grade. As vrea sa-mi scot si eu hainutele de vara din cutii, dar pe cand ma hotarasc se face iar frig si ma intorc la paltonase si ciorapi opaci. Oricum m-am hotarat, gata cu aceste tinute, prefer sa dardai de frig si sa port minunatiile pastelate cumparate recent, decat sa mai iau o data pe mine ciorapi opaci. Deci daca data viitoare ma vedeti intr-un sloi de gheta veti sti de ce.

18 comments:

  1. Gorgeous. You, one of my inspiration since 2010. :)

    ReplyDelete
  2. Geanta ta m-a dat gata, e superba! :)

    In legatura cu intrebarea ta, cand editezi postarea, in bara de sus, dupa "inserati o poza", "inserati un videoclip", se gaseste si "inserati pauza de inceput" (arata ca o pagina rupta la mijoc - scuze descrierea foarte plastica) pe care il aplici printr-un simplu click unde doresti tu sa se intrerupa textul si sa apara Read more. Eu l-am descoperit din greseala :P
    Sper sa intelegi ceva din ce am incercat eu sa explic! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Simona,de cand caut si eu chestia aia....Multumim:D:*

      Delete
    2. Ma bucur ca ai inteles ceva din ceea ce am incercat eu sa spun acolo... :P

      Delete
    3. ah, super! multumesc frumos! si acum asa, ca sa primesc totul pe tava sa nu-mi mai bat eu capsorul asta cu nimic :) imi puteti spune si cum sa pun "Read more"-ul ala mai la mijloc si sa fie scris mai mare?

      Delete
    4. Off, imi pare rau, dar cam aici se opreste desteptaciunea mea... :P Nu am idee daca poti sa modifici lucrul asta, insa ma gandesc ca pe la pagina de design a sabloanelor ar trebui sa umbli, dar chiar nu am idee, trebuie sa ma uit sa vad cum apare la mine, nici nu m-am gandit la asta... :P

      Delete
  3. love the outfit! botinele sunt geniale!

    thegirlfromthemirror.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. tinuta superba! imi palce forte mult geanta!

    http://chocolatefashioncoffee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. dragut outfitul tau. si eu m-am razbunat ieri pe vreme desi erau sub 5 grade, purtand ciorapi 15 Den. Ca rezultat azi, primul meu drum a fost facut la farmacie.

    ReplyDelete
  6. Sa stii ca am cautat in google special ptr tine si uite ce am gasit: http://bloggerajutor.blogspot.com.es/2009/07/instaleaza-read-more-automat-cu-poza-pe.html Mie sincer mi se pare f. complicat, dra daca te pricepi putin la asa ceva.... Iar acum intrebarea de rigoare: DE UNDE TI-AI LUAT POSETA ptr ca e superba?

    ReplyDelete
    Replies
    1. multumesc de sfat. voi incerca sa vad ce-mi iese. Geanta am luat-o acu vreo 5 ani dintr-un magazin care aducea marfa italiana. E una din investitiile care si-a meritat toti banii pt ca inca o port cu placere :)

      Delete
  7. Imi plac tare mult paltonul si geanta ta!

    ReplyDelete
  8. What a fabulous skirt! It has the perfect shape and colour, I can't help but being a little jalous.. :)

    /Cindi

    http://cherriesandsunflowers.blogspot.de/

    ReplyDelete
  9. Adorable! I love all the pieces, especially the shoes and bag!

    Mani
    MARC JACOBS GIVEAWAY

    ReplyDelete
  10. Wow! I love her looks and for me she is gorgeous. I really like her outfits. Big thanks for sharing this with us. Keep posting.


    Michelle

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...