Sunday, July 1, 2012

internet goodies







shorts/ pantaloni scurti: oasap (buy HERE/ cumpara AICI)
shirt/ camasa: H&M
vest/ vesta: sheinside (buy HERE/ cumpara AICI)
belt/ curea: thrifted/ SF
shoes/ sandale: Jeffrey Campbell
skull bracelet/ bratara cu cranii: DIY/ facuta de mine (cumpara AICI)

EN: The Zara sales started yesterday but I didn't buy anything. That's so not me, I used to spend all my money at sales, but this year I decided to be temperate and spend my money only on things that I really, really want. I'm so pleased with online shopping because I can get so many nice things at a small price. I started to shop online only this year, I was a bit sceptic at first, but now I have a few stores where I know that is safe to buy and I play through my PayPall account. If you follow my blog I think you already know my favorite online stores: sheinside and oasap. Is true that this sites also sponsor me but some of the clothes you see where bought with my own money. Do you like online shopping? what's your favorite store with worldwide shipping? 

*

RO: Ieri au bagat reducerile la Zara si vreau sa va anunt cu mandrie si fara pic de parere de rau ca nu am cumparat NIMIC. Nici de la ei, nici de la restul magazinelor din satra lui (Bershka, Stradivarius si Pull and Bear). Sunt asa mandra de mine pt. ca de obicei imi goleam portofelul, cardul si spargeam si pusculita disperata sa culeg ultimii marunti cand se anuntau REDUCERILE. Anul asta insa mi-am promis sa fiu cumpatata, sa-mi cumpar ceva doar daca-mi doresc cu adevarat si simt ca nu pot trai fara. Ma bucur ca m-am dat pe breazda cu shoppingul online. Imi cumpar haine si accesorii mult mai ieftine decat in magazine si pe care nu le mai vad pe alte persoane cand ma plimb prin mall. La inceput am fost putin sceptica dar acum am cateva site-uri de pe care stiu ca e sigur sa cumpar si platesc doar prin contul de PayPall. Am un card pe care il folosesc doar pt shoppingul online si pe care nu tin bani. Daca imi urmariti blogul deja stiti care sunt site-urile mele preferate de shopping: sheinside and oasap. E adevarat ca aceste siteuri ma si sponsorizeaza dar unele haine le cumpar eu din banii mei. Voi va faceti cumparaturile online?

- NU UITATI DE BLOG SALE -


20 comments:

  1. same here. nici pe mine nu m-au tentat reducerile, cred ca voi cumpara un singur plic de la zara, insa in ultima vreme am luat mai multe chestii online!

    ReplyDelete
  2. I always want to buy online but I don´t feel a hundred percent sure about it... so I haven´t do it!! But maybe is just about looking for safe websites as you did. I loved your outfit btw, your shoes are incredible!

    ReplyDelete
  3. Si eu incerc sa fiu cumpatata, dar cand vad 50% reducere parca intru in fibrilatie. Aseara tocmai ce mi-am achizitionat 2 genti de la RESERVED. Stau cu ochii pe ele din martie. Chiar si asa am negociat cu sotul meu ca sa mi le cumpar pe amandoua. Cu toate acestea sunt de acord cu parerea ta... sa fim mai cumpatate si sa facem cumparaturi de piese absolut necesare, nu sa practicam shoppingul ca sport.

    www.zadinblog.com

    ReplyDelete
  4. tare draguti pantalonasii !!!

    ReplyDelete
  5. Imi place foarte mult vesta si pantalonasii <3

    ReplyDelete
  6. Si eu am rezistat reducerilor :)), desi mi-au placut multe chestii. Dar daca ma lasam condusa de impuls ...imi cheltuiam si banii de chirie :)).
    Mie imi place asos.com...dar sunt destul de scumpe produsele.
    Sunt de acord cu tine. Daca iti iei produse din magazinele din mall, ai sanse sa mai vezi la n persoane ceea ce tu ti-ai luat. ..si nu e nice deloc. Eu una ma enervez :)) .
    Imi place sa-mi comand de pe net, sa-mi fac la croitor si sa cumpar din outlet-uri... (pe langa traditionala sesiune de shopping prin mall :)) ).
    Nicodata nu am inteles cum functioneaza contul de paypall... :D.
    P.S. : Imi plac pantalonii scurti...very niiiiiice.

    ReplyDelete
    Replies
    1. asos mi se pare si mie destul de scump. La croitor imi fac si eu destul de des, am noroc ca am gasit doua croitorii care imi plac, dar cred ca in general e greu sa gasesti croitor care sa scoata hainele exact asa cum le doresti. Daca te hotarasti sa-ti faci un cont de paypall sau vrei sa afli cum functioneaza poti sa-mi trimiti un mial si iti explic cu placere.

      Delete
  7. din pacate la zara nu am mai gasit lucruri care erau fara reduceri,parca dispar .love your sandals!

    ReplyDelete
  8. loving the blazer..
    xx
    rulymuse.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. deci imi place la nebunie vestuta cu partea aia bleo spre interior mi se pare geniala, si imi place si ceasul mult de tot zici ca e un accesoriu la bratara.

    ReplyDelete
  10. You look great, Laura! This is such a cool outfit!

    ReplyDelete
  11. AMAZING LOOK.
    xo.
    http://fromhatstoheels.blogspot.nl/

    ReplyDelete
  12. Lovvvvve this outfit!!

    Danielle
    xo

    http://newestwrinkledlh.blogspot.co.uk/
    https://twitter.com/#!/NEWEST_WRINKLE

    ReplyDelete
  13. îmi plac sandaleleee! pana la urma ai ramas la acestea? :D
    kiss kiss,
    The Indie Chase Blog

    ReplyDelete
  14. nebuno..ti-ai luat si tu sandalele astea:)))))))))ai facut ceva bani din blogsale!bravo! traisca Jefrey:))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. daaa. le-am luat imediat dupa ce le-am vazut la tine. Ai dreptate "Long live Jeffrey!"

      Delete
  15. adorabile sandalele ! <3 am si eu bratara ca a ta cu cranii, am luat-o acum cateva zile de la Bershka :D :* pupiici

    ReplyDelete
  16. Great outfit, I love the shoes!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...