Thursday, August 9, 2012

LPG - in cazul meu a facut minuni


In ultima postare multe m-ati felicitat pt. picioarele frumoase si m-am gandit ca ar fi o idee buna sa va impartasesc secretul siluetei mele.
Majoritatea cred ca stiti deja ca am un baietel de un an. Inainte sa raman gravida nu aveam nici o problema cu silueta cu toate ca nu faceam sport si nu tineam diete (nu am tinut in viata mea vreo dieta). Dupa ce am nascut nu eram deloc multumita de felul in care aratam si mi se parea ca pielea si-a pierdut tonusul, asa ca am apelat la sedinte de LPG. Pt. mine au facut minuni, am reusit sa arat exact ca inainte de nastere (de fapt mai am de lucrat putin la burtica), in mai ptin de trei luni. Celulita aparuta in timpul sarcinii (e o celulita superficiala care se elimina mult mai usor decat celulita aparuta in timp) a disparut 100 % si sunt extrem de multumita de modul in care LPG-ul mi-a modelat corpul. Am terminat sedintele in primavara si corpul meu a ramas neschimbat. Acum vreau sa merg o data pe luna pt. intretinere. Probabil ca multe veti spune ca mai bine faceti sport, si e adevarat, e mult mai sanatos sa faci sport si miscare. Dar eu sunt in continua miscare de cand l-am nascut pe Raian, asa ca sedintee de LPG sunt un moment de relaxare pt ca nu sunt deloc dureroase. Le recomand tuturor fetelor care au nascut si vor sa scape de burtica sa se intereseze de aceste sedinte pt. ca la mine chiar au dat rezultate.

 Nu vreau sa intru in chestiuni tehnice despre cum functioneaza si ce principii are la baza LPG-ul pt ca puteti gasi chestiile astea pe net explicate mult mai bine decat as putea-o face eu. Va spun doar ca nu se foloseste nici un fel de crema si sedinta dureaza cam 40 min.

Cred ca majoritatea sunteti curioase cat costa si cate sedinte trebuie sa faceti. Eu am facut 14 sedinte si m-au costat 800 Ron, dar am mai primit gratuit 5 sedinte de biostimulare pe care nu am apucat sa le fac inca. Am prins aceasta promotie prin iarna, parca era februarie, sau asa ceva. Cred ca vara preturile sunt ceva mai mari pt. ca atunci se inghesuie toata lumea. Sunt sigura ca cele care stati prin Bucuresti aveti mult mai multe optiuni si probabil LPG-ul e putin invechit. Chiar sunt curioasa daca ati incercat ceva aparate pt modelare corporala si daca au dat rezultate.

Sper ca vi-a fost de folos acest post, si pentru ca mai e un pic si vine weekendul va urez de pe acum un weekend minunat!

14 comments:

  1. Buna, ma numesc Simona locuiesc in Timisoara si iti citesc blogul cu mare drag
    Citind ultimul articol legat la sedintele de remodelare corporala cu LPG, vroiam sa stiu unde ai facut sedintele, m-ar interesa si pe mine sa ma duc
    mersi frumos, Simona

    ReplyDelete
    Replies
    1. merci, ma bucur sa aflu ca am cititori si printre Timisoreni :). Eu sedintele de LPG le-am facut la Ana Wellness. am fost foarte multumita de fetele de acolo si aveau si cea mai buna oferta la vremea respectiva.

      Delete
    2. Foarte fain salonul! Eu acolo ma tund :D

      Delete
  2. da te citesc cu drag, datorita tie am vazut ca si in Timisoara in Mall sunt JK lita eu mi le tot cumparat inainte din Bucuresti de la Chantal si erau mult mai scumpe , dar , datorita tie am mai facut economie la buget, mai mult decat atata ii si pot proba si pot vedea cum ma simt cu ei in picioare, asa ca iti multumesc de 2 ori, Pupici si o zi faina sa ai, Cu drag, Simona

    ReplyDelete
  3. Foarte folositor acest articol al tau, chiar arati foarte bine, iar pretul acestor sedinte nu mi se pare scump. As vrea insa sa imi zici...cata celulita ai acumulat tu in timpul sarcinii? De exemplu sunt persoane care iau proportii mari, altele mai mici, in functie de parsoana, varsta si alti factori. Mersi:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. eu am avut noroc. dupa ce am iesit din spital aveam cu 5 kg in plus fata de greutatea mea initiala. in pozele de vara trecuta poti sa vezi cum aratam imediat dupa ce am nascut

      Delete
  4. ONG..I would love to try..but it's kind of expensive in here!! I need it!!

    Have a great day:)

    EDGYMIX-TRAVEL FOR FASHION

    ReplyDelete
  5. Deeeeci asta era!! Nici eu nu ma prea omor cu sportul, fac cateva exercitii cardio si cam atat... Dar inainte sa nasc si dupa sigur o sa fiu mai atenta la subiectul sport pentru corp... Pana atunci, ma roooog sa nu apara celulita :)))
    Pupici dear si ma bucur ca te-ai recuperat si esti asa cum iti doresti!! Burtica, lasa fie si eu am :D

    ReplyDelete
  6. I'd love to try it <3
    http://coeursdefoxes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Da noi cele din Bucuresti avem de unde alege...eu am incercat velasmooth un aparat revolutionar dar foarte scump (sedinta mea a fost una de test) dar pot recomanda cu incredere dermocell care face minuni.Deci poti incerca ..
    Felicitari pt blog
    Pupici din Bucuresti
    Cristina

    ReplyDelete
  8. Daca urmezi o dieta echilibrata si faci exercitii fizice poti scapa de celulita!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...