Friday, June 28, 2013

On my way to Sibiu






 dress HERE
Zara sandals
custom made bag 
Mango sunglasses
  
EN: I'm going today to Sibiu for the Feeric Fashion Days. Sibiu is such a beautiful city and I can wait to see it again, too bad that the weather is so bad. I'm pretty sure that it will rain and it's gonna be really cold. There I'll meet with a blogger that I really love, from Oradea, beautiful Gia from Coffee on the runway and I hope that will be many other bloggers at the shows. So I'm not sure if I'll be able to post anything this days, but I'll keep you up to date via instagram (@living_in_ashoe) and facebook (Living_in_aShoe).

*

RO: Azi plec spre Sibiu pt. a lua parte la prezentarile de moda din cadrul Feeric Fashion Days. Abia astept sa ajung acolo, in primul rand pt . ca iubesc Sibiul si abia astept sa-l revad si in al doilea rand, pt. ca e prima data cand particip la un asfel de festival si nu am idee la ce sa ma astept. Din pacate vremea nu tine cu noi si vom avea parte de ploi si frig, iar eu, nici macar nu stiu daca se tine inauntru, in ceva corturi sau afara, in ploaie. Acolo ma voi intalni cu frumosa Gia, care are blogul Cofee on the runway, dar sper, ca si cu multi alti bloggeri.Voi ce faceti, aveti de gand sa treceti prin Sibiu, zilele astea?
De postat nu stiu daca voi mai avea timp sa postez zilele astea, dar sigur voi face poze la eveniment si le voi publica cand ma intorc acasa. Daca vreti sa fiti la curent cu ce mi se intampla pe acolo puteti sa ma urmariti pe facebook (Living_in_aShoe) sau instagram (@living_in_ashoe). M-as bucura tare mult daca ne-am vedea la Sibiu, asa ca daca participati si voi dati-mi un mesaj pe facebook si sa ne cunoastem si live, nu doar din poze :)

14 comments:

  1. awesome!! ; ]

    new post

    www.live-style20.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Navy stripes rules M-C!
    http://theladyvintage.blogspot.fr/

    ReplyDelete
  3. Love this striped ensemble, its so chic and teddy, enjoy your weekend sweety!

    ReplyDelete
  4. Have fun! :) Love the look,so chic!
    xx

    ReplyDelete
  5. Have fun on your trip dear! You look wonderful, that dress is so cute!

    XO Imke

    ReplyDelete
  6. Aaaaa,ce misto! As fi vrut si eu sa merg cu mare drag, si mie imi place Sibiul si imi este dor de el, dar nu pot ajunge. Sa faci multe fotografii! :D

    ReplyDelete
  7. A ce dragut, si eu am fost la Sibiu la o nunta zilele trecute! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  8. love this look~ so perfect for the trip :)

    the STYLE Fringe BLOG
    http://the-stylefringe.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Te-am vazut ieri in Piata Mare, in timpul unei sedinte foto, te-am recunoscut dupa pozitia in care pozai :)Esti mai micuta de statura decat imi imaginam, dar erai foarte simpatica.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi hi hi! Si prietenele mele ma iau la misto pt. pozitia mea de pozat :). Si da, ai dreptate, nu sunt prea inalta desi asa par in poze

      Delete
  10. That purse is awesome! So chic.

    www.samspinkslippers.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. offff ce mi-as fi dorit sa merg si eu la Sibiu...scuze pt Bali...nu ma asteptam sa te vad in Oradea....mi-a luat 1 sec 2 sa te recunosc:)
    te pup

    ReplyDelete
  12. Love your blog ♥ and this look ♥

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...