Tuesday, October 8, 2013

Gossip Nail Studio



De cele mai multe ori mi se intampla sa am pozele pentru postari, dar sa nu am timpul necesar sa fac postarea. Azi insa, a fost exact invers. Cu o gramada de timp liber la indemana am cautat prin folderele cu poze mai vechi dupa o posibila postare, si bine am facut, pt ca mi-am amintit de o frumoasa experienta petrecuta la Gossip Studio, dar pe care nu am mai avut timp sa vi-o expun pe lag. Asa ca, o voi face acum...
Acum cateva luni am fost la salonul Gossip Nail Studio pt. a beneficia de o manichiura profi. Acesta este primul centru SPA din Oradea dedicat segmentului de mani-pedi la cele mai inalte standarde. Acesta isi propune sa furnizeze cele mai noi tratamente de infrumusetare cu produse profesionale, recunoscute pe plan international.
Se stie ca pentru orice femeie aspectul joaca un rol important, de aceea la Gossip Nail Studio am putut alege din peste 140 culori de oja de la Orly, peste 50 de modele de folii metalice Minx, strasuri Swarovski, perlute sau modele pictate manual cu vopsele acrilice. Eu am optat (la recomandarea Marinei, fata care face minuni pe unghiute) pt. gelul lac Gel FX de la Orly, cel care mai nou e cunoscut sub denumirea de oja semipermanenta.
Toata operatiunea a durat cam o ora, timp in care m-am simtit foarte bine in compania Marinei, iar salonul mi-a dat o stare de bine si de relaxare, fiind foarte aerisit si luminat.
Acum sa trecem la partea practica. Dupa cum am spus, toata operatiunea a durat aproximativ o ora,.Unghiile au inceput sa se decojasca dupa aprox. 2 saptamani, iar in ultima poza puteti vedea cum aratau unghiile mele dupa vreo doua sapt. si jumatate. Avand in vedere ca am unghiile foarte fragile, si nu le-am menajat deloc, ba mai mult, le-am bagat in tot felul de diluanti si detergenti, eu spun ca manichiura m-a tinut destul de mult.

Din pacate, cu toata agitatia din ultima perioada (mutat, concediu, terminat de mobilat casa) nu am mai ajuns la salon pentru o noua manichiura, dar cu siguranta imi voi face o programare cu urmatoarea ocazie cu care ajung in Oradea.

In cazul in care v-am facut curioase si doriti sa aflati mai multe despre Gossip Nail Studio, AICI aveti linkul spre pagina lor de facebook.









10 comments:

  1. Your nails are gorgeous and I love your accessories as well! :)

    I'd love your thoughts on my latest post, so feel free to stop by!
    xx Easy Outfits, by Pip

    ReplyDelete
  2. Wow, lovely! Great color!

    xx,
    www.mellowyellowblog.com

    ReplyDelete
  3. Foarte frumoase unghiile!:) Imi plac culorile;)

    ReplyDelete
  4. Forma unghilor e perfecta, locatia arata foarte bine iar pe tine te prinde ataaaat de bine galbenul...Te pup!!

    ReplyDelete
  5. You are stunning, love that first photo of you! And your nails, just gorgeous...love the nail ring.
    xo Cara
    http://www.afashionloveaffair.com

    ReplyDelete
  6. aww your nails are really cute, love the nail ring! x

    http://ammieelizadavies.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...