Friday, March 7, 2014

Fashion Fridays

 
RO: Cei care ma urmariti pe instagram, probabil ca stiti deja ca weekendul trecut am fost invitata la targul Fashin Fridays din Timisoara. Invitatia a venit din partea Iuliei Cazacu, organizatoarea evenimentului , pe care vreau sa o felicit si sa-i multumesc pt. toata munca depusa si pt. faptul ca ne ofera si noua, timisorenilor, un targ de moda. 

Am sa incep cu inceputul, si anume locatia. Targul s-a tinut la Bastion si sincer, nu ma asteptam sa fie pe atat de frumos pe cat a fost. Cand ma gandesc la targ ma gandesc la inghesuiala, la incaperi aglomerate si, desi acest lucru nu ma deranjeaza extrem de mult, am fost foarte placut surprinsa sa vad cat de aerisita parea locatia targului. Probabil din cauza tavanului inalt, sau a peretilor albi, nu stiu, dar desi era foarte multa lume prezenta nu aveai impresia aceea de sufocare. Au fost doua zile minunate in care am rascolit printre hainutele si accesoriile puse la vanzare, am socializat si am facut poze cu hainele designerilor prezenti. Si cum sunt o fata cumpatata careia nu-i place sa cheltuie banii pe haine, am plecat de acolo cu mana goala. Yeah, sure...who am I kidding? Mi-am luat o superbitate de fusta de paiete, realizata de Sofia Afrenie, pe care probabil nu o voi purta niciodata, dar care arata minunat in dressing, pusa pe manechin (da, da, e vorba de fusta din poza de mai sus). Mi-au placut foarte multe lucruri de la targ: un colier de la Blussing Goodies, un cardigan de la Dany Ignat, un tricou B.A.D. Style si cateva rochite pastelate, dar din pacate am venit aproape falimentata din Milano si mi-am cheltuit ultimele resurse financiare pe fustita din paiete. Partea frumoasa e insa ca, odata ce-mi revin financiar, pot sa le fac o vizita la atelier designerilor si sa-mi iau tot ce mi-a placut la targ. 
In incheiere va las sa "savurati" cateva imagini facute la targ si promit sa revin cu o noua postare in care va voi prezenta tinutele pozate in cadrul targului.








M-am distrat fantastic, impreuna cu Mihaela de la Skinny Buddha, la shooting. Vezi parerea ei despre targul Fashion Fridays AICI.

13 comments:

  1. Wow, you got a great pictures here! :)
    <3
    visit me soon on http://pearlinfashion.blogspot.co.at/2014/03/tidebuy-wishlist-march.html

    ReplyDelete
  2. I love that first skirt, gorgeous
    Lauren
    livinginaboxx

    ReplyDelete
  3. Such beautiful inspiration! Have an awesome weekend babe!

    ReplyDelete
  4. beautiful pics! love the skirt!!!!

    http://thefashionprincessblog.blogspot.it/

    ReplyDelete
  5. cute pics!! ;-))

    xoxo

    new post

    www.live-style20.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Foarte frumoasele pozele! Se vede ca te-ai simtit bine :)

    ReplyDelete
  7. Foarte frumoasa pozele. Kisses

    ReplyDelete
  8. What a beautiful look! That skirt is absolutely stunning. Have a wonderful Monday! xo

    -Jen

    www.vibrantbeautyblog.com

    ReplyDelete
  9. Lovely skirt you have! :)

    Fashion As I Love It by Dana Oprea
    www.danaoprea88.blogspot.ro

    ReplyDelete
  10. Ador fusta pe care o porti, este fusta perfecta, imi place lungimea, culoarea si forma iar tie iti sta perfect!
    Pop Culture&Fashion Magic

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...