Thursday, June 7, 2012

In love with you...









dress/ rochie: sheinside (buy HERE)
belt/ curea: thrifted/ SH
clutch/ plic: benystyle
shoes/ pantofi: Bershka
necklace/ colier: DIY/ facut de mine
sunglases/ ochelari de soare: H&M

EN: I told you in another post that I'm going crazy asymetric dresses or skirts. Well I'm proving that again, wearing this gorgeous floral dress that I fall in love with from the moment I saw it. It was sent to me by sheinside.com and I like everything about it: the print, the way it flows, the lenght...everything! The clutch will be soon featured in one of my giveaway, it will be opened internationally so stay tooned!
 
RO: Vi-am spus intr-o alta postare cat de mult ador innebunita sunt dupa rochiile asimetrice. De aceasta m-am indragostit pur si simplu si m-am hotarat sa o invit ca o fata galanta ce sunt la o inghetata in oras (eram sigura ca nu se lasa usor cucerita, nu mi-ar fi mers doar cu apa plata si lamaie). Mda, mare greseala...MARE. Se uita lumea la mine de parca eram imbracata sa merg la nunta si nici macar nu era duminica (cand la mine in sat, in Timisoara, se justifica straiele impopotonate). Acuma pe bune fetelor, voi unde ati purta o astfel de tinuta si va rog nu-mi raspundeti ca intr-o statiune exotica, pe plaja in Malibu etc., ca eu nu mai am bani de asa ceva, i-am cheltuit pe toti pe rochii asimetrice.
Daca va place plicul fiti pe faza pt ca voi sutine in curand un giveaway in care veti putea castiga unul.

16 comments:

  1. Rochita e superba ,eu as purta-o peste tot ,tot timpul ,numai ca ...si aici unde locuiesc eu oamenii sunt mai, nu stiu cum sa le zic ,exact ca la Timisoara :-)
    Asa ca ,eu o port mai mult la lumina lunii :-)

    ReplyDelete
  2. Rochita este superba! Eu sincer as purta-o oricand , nu-mi pasa de parerile celorlalti si nici dupa cum se uita la mine. Important este sa te simti tu bine in pielea ta, numai asta conteaza.pup

    ReplyDelete
  3. Imi place foarte mult rochia si as purta-o pe strada :)), indiferent ce cred ceilalti. Si sora mea imi mai spune uneori ca sunt "prea impopotonata" prentru strada si vad ca unii se uita ciudat, dar asta e, fac ce imi place :)
    O poti purta linistita si la o nunta, ca e destul de eleganta :))

    ReplyDelete
  4. Ce superba e rochia, iti vine si bine! As purta-o tare mandra indiferent unde si cand :P

    ReplyDelete
  5. Superba rochita! Sa o porti cu multa placere, oriunde, oricand!

    ReplyDelete
  6. este superba rochita , si plicul...vreauuu si iooo...:)

    ReplyDelete
  7. Love it! Mai ales rochita :) Kissez!

    ReplyDelete
  8. Ah this dress is heavenly! Gorgeous color and print and LOVE the nude shoe with it!


    www.plentyforpennies.blogspot.com

    Julie Nolan Astrological Jewelry Giveaway

    ReplyDelete
  9. Depinde, daca as vrea un look mai degajat, lao plimbare prin oras, la o coca-cola, etc as purta-o cu niste sandale plane iar daca as vrea un look mai deosebit as purta-o cu sandale cu toc inalt, la o cina la restaurant, la un bar cu prietenele ca sa bem un cocktail, in fine... eu cred ca o poti purta oriunde, depinde de accesorii si atitudinea ta. Iar lumea se uita la tine ptr ca aratai minunat :)

    ReplyDelete
  10. you look lovely!! the dress is gorgeous <3
    xoxo

    ReplyDelete
  11. i love your dress!


    kisses from La Mode En Rose = )

    ReplyDelete
  12. Chiar am remarcat zilele trecute pe pietonala in Oradea vre-o trei fete cu rochite asimetrice, colorate si frumoase ca a ta si mi-a parut foarte dragut si potrivit pentru vara...poate lumea se uita admirativ?

    ReplyDelete
  13. wow.this dress looks great on you !!!!! and u definitely a pretty mom !!!!! i think we have a bit in common!!! mom who love fashion. cheers
    xoxo kelly

    ReplyDelete
  14. rochita asta este dementiala...oauuuuu...superbaaaaa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...