Monday, June 18, 2012

Levi's shorts







shorts/ pantaloni scurti: Levi's
shirt/ camasa: thrifted/ SH
bag/ geanta: Zara
hat/ palarie: H&M
boots/ botine: Jeffry Campbell
sunglasses/ ochelari de soare:  New Yorker

EN: Hello, my mom didn't come back yet so I'm still alone with my baby (I can't count to much on my husband because he's gone most of the day), therefor I'll make this post really quick. The pictures are about one month old but I totally forgot about them. I just found them the other day on my memory stick and since I don't have anything else to post I thought to my self that this would be a great outfit to share with you.
In another vein, SALES have just started here so I'm so excited. I found something nice at H&M and Mango but I'm still waiting for the sales at Zara where I'm sure I'll spend all my money.

*

RO: Buna, mama nu s-a intors inca asa ca sunt tot singura cu baietelul meu (sotul nu se pune ca e plecat aproape toata ziua si, pe langa asta. e praf la schimbat scutece). Pozele astea sunt putin mai vechi, le-am facut cam acu o luna si, cum am memoria unei gaini, normal ca am uitat de ele.

In alta ordine de idei, ati vazut ca au inceput REDUCERILE? Oh my, ce-mi plac mie reducerile, imi pierd total capul si ma avant in tot felul de cumparaturi si apoi ma bosumflu ca imi dau seama ca mi-e gol cardul si eu mi-as mai lua o camasuta, o pereche de pantofi, o rochita, o geanta... Asa, si dupa aceea vin reducerile de 70 % unde gasesc cam tot ced mi-am luat eu la 20 % reducere si normal ca ce nu mi-am luat la 20 % reducere ca am zis: "Las ca se mai ieftinesc un pic" nu mai gasesc. Oh Doamne, da grea mai e viata asta de shopaholic! Anul acesta mi-am propus insa sa fiu cumpatata. Pana acum mi-am luat doar un sacou de la H&M si un plovaras de la Mango, dar nu au bagat inca reducerile la Zara ca acolo se duce tot banetul. Apropo, daca are cineva idee cand au de gand sa bage si ei reducerile sa ma anunte si pe mine. 

20 comments:

  1. E foarte frumoasa tinuta si ti se potriveste stilul asta my edgy cool.

    ReplyDelete
  2. In love with your outfit..The shorts are cool.
    Checkout my new post: www.jayla31.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Azi am vazut ca incep reducerile in H&M ... superbi jeansii,nu ii vinzi ??:))) Si tu,parca esti o pustoaica de liceu, nu as zice ca esti mamica !! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. multumesc, e cel mai frumos compliment primit in ultimul timp :). Jeansii nu ii vand ca mi-a fost extrem de greu sa gasesc o pereche de Levi's pe masura mea, dar eu zic sa mergi in piata de vechituri si daca ai rabdare sigur gasesti ceva.

      Delete
    2. Aaaa i-ai gasit in flavia sau? Eu niciodata nu am noroc :(

      Delete
    3. da, dar am fost de trei ori pana sa-i gasesc. Adevarul e ca sunt cam dezamagita de magazinele SH si de piata de vechituri de la noi. O sa-mi spun, oricum, oful asta in una dintre postari

      Delete
  4. Hi Here I am! Lets keep in touck, kisses

    ReplyDelete
  5. Imi place foarte mult camasa :x

    ReplyDelete
  6. da, da, asa e, zici ca esti liceeanca! Cum ai facut de nu ai nici celulita nici nimic, tii un regim special, faci mult sport, bei multa apa, bla bla bla, sau cum imi zice o prietena de-a mea: faaaataaaahh!!! geana e de vina!!! adica genetica...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nu, nu, nu si daaaa, geana e de vina (chiar acuma e unu noaptea si eu mananc pita cu untura).

      Delete
    2. O_O nu-mi vine sa cred!!!!! (vreau sa sun ca da, te cred, dar este incredibil ca dupa o nastere, nu faci sport, nu tii regim si pe deasupra mai mananc ce manaci la unu noaptea si tu ca o liceeanca!!!!)

      Delete
  7. Love those shorts, you look great!
    xx

    http://undisclozetdesires.blogspot.pt

    ReplyDelete
  8. zau si eu te invidiez...chiar ca arati ca o pustoaica....vezi sa faci si o fetita sa iti mosteneasca geana...e pacat ca o frumusete ca a ta sa nu se transmita -am vazut ca ai un baietel..scump foc-....eu am o gargarita de 1 an si jumatate...! Chiar nu imi imaginam ca esti mamica!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sa-ti traiasca fetita! mi-as dori si eu o fetita, dar poate mai incolo, acum nu ma vad crescand doi copii. multumesc frumos pt complimente, esti o scumpa!

      Delete
  9. Your shoes are amazing, love this look!

    xo, Yi-chia
    Always Maylee

    ReplyDelete
  10. Foarte frumoasa tinuta, imi place mult! Intradevar zici ca ai 20 de ani... felicitari (btw copilasul tau este pur si simplu adorabil)

    ReplyDelete
  11. cred ca prin 29 iunie ;) asa mi s-a soptit :P pup

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...