Friday, December 6, 2013

M calendar - making off


Dupa cum unele dintre voi stiti deja (cele care ma urmariti si pe insta), luna trecuta am fost invitata la Sibiu unde am pozat pt. M CALENDAR. Am promis sa revin cu mai multe detalii si poze, si uite ca ma tin de cuvant. 



O sa incep cu o scurta prezentare a calendarului. Este cel mai longeviv calendar de moda din Romania, si a ajuns deja la a cea de-a sasea editie. Cel care se afla in spatele acestui concept este Mitichi, cel "vinovat" si de Feeric Fashion Days, dar are alaturi de el o intreaga echipa, dedicata trup si suflet acestor frumoase proiecte. Editia din 2014 a M calendar se vrea a fi un tribut adus Fashion Icon-urilor din timpuri prezente si trecute, iar eu, impreuna cu alte 11 bloggerite de succes din Romania, ne-am ales un pesonaj pe care sa-l interpretam. „Cred că românii, în general, au un mare potențial în ceea ce privește moda, dar suntem în perioada în care ne educăm și ne perfecționăm stilul. Fashion Icon-urile și bloggerițele de modă sunt, împreună, exemple de stil pentru toți și de aceea am cooptat în același proiect imaginile divelor trecutului cu exponentele viitorului. Fashion Icon-urile sunt modele eterne de stil iar proiectul a ajuns la maturitatea necesară încât să le putem aduce un tribut”, spune Mitichi, producătorul M Calendar


Drumul meu spre Sibiu a inceput din Oradea, de unde, dragutei GIA (coffeeontherunway.com) i s-a facut mila de mine si m-a luat cu ea in masina. Am facut un scurt popas (de shopping) la Cluj si spre seara am ajuns si noi la destinatie. Am fost cazate la PENSIUNEA DANEL, un loc foarte dragut, aflat chiar in inima Sibiului. Eram foarte nerabdatoare sa aflam cat mai multe detalii despre proiect, asa ca am iesit impreuna cu Mitichi in THE BOX, la un pahar de vin (Sangria in cazul meu) si multa palavrageala. Ne-am simtit extrem de bine, si cred ca in cele trei zile petrecute in prezenta Giei, am ras mai mult decat am ras tot anul. 
Ziua urmatoare a inceput cu un mic dejun in centrul Sibiului, am contiunuat cu hair and make-up, dupa care ne-am indreptat spre locatiile de shooting. 

Eu am ales sa o interpretez pe Jackie Kennedy iar Gia pe Sophia Loren, iar in realizarea personajelor ne-au ajuta PAUL PARALESCU si EDUARD DABICAN pt hair, si ALEXA TRIF pt make-up. Amandoua am aratat senzational (Gia un pic mai senzational decat mine), si odata realizate coafura si machiajul, ne-am intrat usor in pielea personajelor. Am pozat la Podul Minciunilor si la Palatul Brukenthal, iar hainele folosite fac parte din garderoba personala, cu exceptia bonetei rosii, care face parte din colectia Sweet Paprika. 

Calendarul va fi lansat oficial luna aceasta, dar pana atunci va las eu cu un sneak peek din culise.

- Gia, fata frumoasa din spatele blogului coffeeontherunway.com -





 - Lili, vedeta shootingului - 


 - toata gasca -

- Mitichi, the mastermind behind M calendar -

7 comments:

  1. Nice pictures! All the girls are stunning!

    TaipeiStyle
    Gemma

    ReplyDelete
  2. Ai intruchipat foarte bine personajul, asteptam cu nerabdare calendarul :)

    ReplyDelete
  3. Foarte bine iti sta cu parul aranjat asa! Abia astept sa vad calendarul! :*

    ReplyDelete
  4. Vai ce misto! Abia astept sa vad tot rezultatul, sunt sigura ca a iesit minunat! :D

    ReplyDelete
  5. esti mamica si tu?

    ReplyDelete
  6. Lovley photos!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...