Friday, June 27, 2014

FEERIC Fashion Days - Day 4
A patra zi de FEERIC a inceput cum nu se poate mai bine, cu s-o-a-r-e. Prima prezentare a fost cea a lui Filip Roth si a avut loc la Fabrica Boromir. Colectia, prima colectie mixta din cadrul festivalului, a fost una  minimalista, in care a predominat negrul. 
Detinatoare a numeroase premii  nationale si autoarea unor expozitii de pictura si arta decorativa, Ana Maria Cornea, a fost cel de-al doilea designer care si-a prezentat colectia in a patra zi de festival. Defilarea a avut loc in fata Muzeului National Brukenthal si a fost una dintre cele mai colorate colectii din cadrul festivalului. 


Odata cu caderea serii, in Piata Mica, urma sa aibe loc Gala, dar ploaia ne-a dat planurile peste cap si a trebui sa ne mutam in Hala Balanta. Designerii care si-au prezentat colectiile in cadrul Galei au fost: Mihaela Cîrlugea, Diana Voevutki, Filomena Chifor & Mădălina Lazu, Alina Maria Mărgulescu, Evgheni Hudorojcov si, nu in ultimul rand, buna mea prietena Adriana Delia Barar. In incheiere va las cu tinutele mele preferate prezentate in prima seara de Gala

 Evgheni Hudorojcov

 Adriana Delia Barar

Filomena Chifor & Mădălina Lazu

 Alina Maria Mărgulescu1 comment:

  1. nice pics!! = ]


    xoxo

    new post
    www.live-style20.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...