Wednesday, June 25, 2014

FEERIC Fashion Days - ziua a 3-a


Dupa cum unii dintre voi stiti deja,  zilele trecute am participat la cea de-a saptea editie a FEERIC Fashion Days, cel mai important festival de moda din Balcani. Desi mi-as fi dorit sa incep sa fac postari despre prezentari inca de acu' cateva zile, am fost atat de obosita de fuga de la un show la altul, incat ajungeam la hotel extenuata, fara pic de inspiratie pt a scrie un articol. 


Am ajuns la Sibiu in a treia zi de festival, iar prima prezentare la care am luat parte a fost cea a lui Cristian Samfira, prezenatare in care fetele erau purtate pe banda de bagaje a aeroportului Sibiu. Creatiile lui Cristian Samfira mi-au ramas intiparite in minte inca de anul trecut, si a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor mele si de data aceasta printr-o abordare minimala si un croi perfect.
 


 
Defilarea care a urmat a avut loc la Turnul Sfatului, iar manechinele au prezentat colectia Sin City, a Rozaliei Bot. Am fost vrajita de feminitatea rochiilor si de broderiile realizate cu atat de multa migala de catre mama Rozaliei, si va marturisesc ca a fost una din colectiile mele preferate. 
Iar ultimul show la care am participat in prima mea zi de FEERIC a fost cea a lui Florin Surugiu de la Hala Balanta. Inedita la aceasta prezentare a fost ultima piesa, o rochie maxi alba, pe care designerul roman a proiectat forme geometrice extrem de spectaculoase, pornind din registrul albe-negru spre 
geometrii in culori vii. 
2 comments:

  1. Super. :) Sper sa ajung si eu la anu'.

    Fashion As I Love It by Dana Oprea
    www.fashionasiloveit.ro

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...