Wednesday, September 10, 2014

Rochii "De poveste"

Ultima colectie a creatoarei Amalia Buie, inpirata de basmul "Alba ca Zapada" si intitulata sugestiv "De poveste" porneste de la ideea de a pune in scena lumina si intunericul,  binele si raul la modul clasic. Amalia a creat o serie de rochii potrivite pentru cele doua tipologii contrastante, si anume pentru personajul pozitiv si cel negativ. Piesele sunt lucrate cu foarte mare migala, broderiile fiind realizate manual de Amalia insasi.
Pt. a-si prezenta colectia, Amalia Buie a dat nastere conceptului “Gothic episode”, care este o modalitate de exprimare in arta contemporana, prin care se prezinta creatia  la modul episodic intr-un ambient filmic clarobscur, usor sumbru cu note arhitecturale gotice .
Creatoarea a ales calea mai usor de inteles, deoarece si-a dorit sa transmita informatia si celor care nu activeaza in domeniul artei. "Rolul acestui concept este de a rafina prezentarea creatiei vestimentare contemporane aducand un ton mai intim, misterios, cu o sensibilitate aparte permitand reinnoirea limbajului vestimentar", ne spune aceasta.  
Iar acum va invit sa "vizionati" povestea interpretata din perspectiva Amaliei Buie, si sa va cufundati in misterul si elaganta imaginilor de poveste.

Episode 1



Episode 2

 Episode 3

 Episode 4

 Episode 5

 Episode 6

Episode 7

 Episode 8

 Episode 9


4 comments:

  1. Absolut superbe rochiile cat si decorul de poveste :)

    http://mariaisonfashion.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  2. cute pics! ;-)


    xoxo

    new post
    www.live-style20.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. I love the first dress!
    Have a nice day dear,
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  4. Super faine pozele:D Abia astept sa te vad pe tine;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...